Prethodni članak
Sljedeći članak

BURNA NOĆ: Frendovi skupa pili pa se pijani potukli. Jedan dobio i nož u trbuh

Udarac je primila i majka jednog od njih dvojice


Prijatelji Marinko (50) i Denis (33) zajedno su se najprije pošteno napili pa potom završili tučnjavom u dvorištu Marinkove kuće u mjestu blizu Zagreba. Prema presudi, oni su lani u rujnu oko 2 ujutro “narušavali javni red i mir na način da je Denis u alkoholiziranom stanju na naročito drzak i nepristojan način vrijeđao Marinka i njegovu majku“, piše Danica.hr.

“Nakon toga, Denis je udario zatvorenim dlanom njegovu majku u predjelu glave te su se tom prilikom njih dvojica fizički i verbalno sukobili u dvorištu obiteljske kuće, kojom prilikom je Denis zadobio lakše tjelesne ozlijede u vidu posjekotina”, naglasio je sudac. Marinko je priznao krivnju i objasnio kako je u 2 sata bio u svojoj kući s majkom, a u posjet mu je došao Denis te ga je tražio novce. Pio je s njim neka pića. Kad su završili druženje, htio ga je voziti kući, ali majka mu to nije dopustila pa ju je Denis zbog toga fizički napao, piše Danica.hr.

“Udario je moju majku u glavu zbog čega joj je ispala naušnica iz uha, a pritom je vikao na mene te me i fizički napao. Ja sam onda vikao na njega, a i ušao u fizički sukob te se branio kako sam mogao od njegovog napada. Žao mi je zbog svega”, iskazao je Marinko.Denis je pak rekao su te noći bili u društvu i pili, a Marinko ga je onda automobilom dovezao do svoje kuće. Tamo su se posvađali i ispsovali, a Marinko ga je agresivno nagovarao da još piju te mu prijetio da će ga razbiti ako ne uđe s njim u kuću na još jedno piće.

“Ja sam to odlučno odbio, a Marinko je fizički nasrnuo na mene i morao sam se braniti. Tada je on iz džepa izvadio mali nož i ubo me u donji dio trbuha, a nakon toga me pokušao ubosti i u predjelu srca, ali sam se izmakao”, branio se Denis. Marinko je odbio policijski alkotest, a Denis je pristao te napuhao čak 2,63 promila. Prema prijavi KBC-a Zagreb, kod Denisa su u 4.20 sati u toj bolnici dijagnosticirane lakše tjelesne ozljede. Sudac je obojicu proglasio krivima za remećenje javnog reda i mira. Marinko mora platiti 170 eura kazne i 20 eura troškova, a Denis 100 eura plus 20 eura. Obojica su se odrekla prava na žalbu i obećala da to više nikad neće ponoviti, prenosi Danica.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook