Prethodni članak
Sljedeći članak

CESI- SOS telefon i savjetovalište za žene žrtve nasilja Krapinsko- zagorske županije poziva na javnu akciju

Javnu akcija održat će se u subotu 21.8.2021., s početkom u 11 h u Zaboku, ispred City Parka Zabok na Zivtovom trgu


CESI- SOS telefon i savjetovalište za žene žrtve nasilja Krapinsko- zagorske županije poziva na javnu akciju.

Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela, CESI, SOS telefon i savjetovalište za žene žrtve nasilja KZŽ, koji na području Krapinsko - zagorske županije pruža usluge žrtvama i svjedocima kaznenih i prekršajnih djela organizira javnu akciju 21.8.2021., subota, s početkom u 11h u Zaboku, ispred City Parka Zabok na Zivtovom trgu.

Svrha javne akcije je senzibiliziranje i informiranje javnosti o aktivnostima programa Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela koja djeluje na području KZŽ, uz podršku Ministarstva pravosuđa i uprave. Kroz pružanje psihosocijalne, emocionalne, savjetodavne i pravne pomoći i podrške žrtvama i svjedocima, radom s članovima njihovih obitelji, razgovorom ili direktnom podrškom u obliku pratnje na sud pokušavamo smanjiti razinu stresa, nelagode ili straha kao i upoznati žrtve i svjedoke s pravosudnim sustavom, njihovim pravima kao i načinima ostvarivanja istih.
Žrtve i svjedoci kojima je potrebna pomoć i podrška mogu se javiti putem telefona 049/ 492- 688 ili e- mailom [email protected] svakim radnim danom. Podrška je besplatna i anonimna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook