Prethodni članak
Sljedeći članak

DETALJI TRAGEDIJE: Mlada vozačica (19) poginula na mjestu, četvero ozlijeđenih

VIJESTI IZ HRVATSKE

  • Policija hitna

    Foto: Pixsell (Fotografija je ilustrativnog karaktera i nije u vezi s navedenim događajem)


Foto: Pixsell/Ilustracija/Arhiva

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16,30 sati na dionici DC-105 u Loparu, na otoku Rabu, smrtno je stradala 19-godišnja vozačica iz Austrije, priopćila je danas policija.

"Vozačica je, upravljajući vozilom austrijskih registracijskih oznaka, prilikom izlaska iz zavoja izgubila kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine. Vozilo je prešlo na suprotnu prometnu traku i sudarilo se s osobnim automobilom također austrijskih registarskih oznaka.

Unatoč brzoj medicinskoj pomoći, vozačica je preminula na mjestu nesreće. Trojica putnika iz vozila koje je vozila preminula vozačica, kao i vozač drugog automobila, prevezeni su u KBC Rijeka. Vozač, državljanin Austrije, te dvojica putnika, njemački državljani, zadobili su lakše tjelesne ozljede, dok je jedan putnik iz drugog vozila teško ozlijeđen", naveodi se u priopćenju.

Zbog očevida koji je trajao od 17 do 20,55 sati, promet dionicom DC-105 bio je potpuno obustavljen. Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila sve okolnosti nesreće.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook