Prethodni članak
Sljedeći članak

Detaljna prognoza: Božarov najavio što nas čeka do ponedjeljka

  • Kristijan Božarov

    Kristijan Božarov (Foto: Pixsell)


Čini se da još jedna slabija fronta s malo kiše dolazi u srijedu poslijepodne ili navečer. Zasad izgleda kao dosta pitomo pa to neće biti ni puno ni svugdje. Temperatura će se sredinom dana i dalje držati ugodnih 25 Celzijevih stupnjeva.

Pomalo promjenjivo vrijeme bi se moglo nastaviti i u četvrtak. Izmjena oblaka i sunca, još mjestimice uz malo kiše ili pljusak. Veća vjerojatnost za kišu je u noći i prijepodne. Sukladno tome će i temperatura zraka ostati malo niža, između 23 i 25 Celzijevih stupnjeva.

Prema kraju tjedna nešto stabilnije pa bi petak trebao proći suho i sunčanije. Jutro svježe, danju ugodno toplo uz većinom slab sjeveroistočni vjetar. Lijep ljetni dan bez prevelike vrućine jer će popodnevna temperatura narasti do 27°C.

Za vikend dosta sunca i topline, ali bi nas mogla okrznuti još jedna kraća fronta. Tako da postoji šansa i za kratkotrajne lokalne pljuskove. Možda ih neće biti baš svugdje, ali imajte na umu da može nakratko pljusnuti. Temperatura zraka ostaje između 27 i 30°C.

Izgleda da novi tjedan počinje stabilno, suho i toplo uz dosta sunca.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook