Prethodni članak
Sljedeći članak

DIVA IZ ZAGORJA: Nina Andročec osvojila srca i oduševila u Superstaru!


Sinoć je na male ekrane stigla druga sezona Superstara. Mladi, talentirani ljudi stigli su na audicije stigli su iz svih krajeva Hrvatske i svijeta, a među njima je i Zagorka Nina Andročec.


Nina, rodom iz Konjščine, pohađala je Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku, a danas dizajnira odjeću i vizažist je. U Superstar se prijavila, kaže, jer se vidi u takvom poslu. Ono što upada u oči su Ninine tetovaže, od kojih jedna ima posebnu priču.

- Ova tu mi je najdraža, moram reći - rekla je Nina pokazujući cvijeće istetovirano na ramenu.

- To je za moju pokojnu baku. Baka je uvijek bila tu za mene, jako smo bile bliske. Ona je moje pjevanje uvijek podupirala - rekla je Nina koju su potom svladale emocije.

 

 

- Kreativna sam, volim modu, kameru, šminku, baš se vidim na televiziji - dodala je, ali i otkrila da ima problem sa samopouzdanjem zbog traumatičnog djetinjstva. 

- Danas sam nova osoba, puno sam jača i hrabrija. Ponosna sam na sebe - rekla je Nina, a pred žirijem je izvela pjesmu Back to Black Amy Winehouse. 

- Move ti je bio odličan, ritam također, muzikalna si i ono što mi se sviđa – ova pjesma je baš teška, naslušali smo se boljih verzija, ali lijepo si lijepila taj vokal - rekla je Severina. 

- Meni je jako lijep tvoj glas - dodala je Nika. 

- U refrenu mi je nedostajalo da se pustiš. Pusti se, ako i zagineš koga briga, ima drugih šansi - zaključio je Filip. 

Žiri joj je dao četiri 'DA' uz preporuke da se opusti, a mi joj držimo najveće fige na svijetu! Go, Nina!

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook