Prethodni članak
Sljedeći članak

DVD Zabok bogatiji za višenamjensku cisternu za prijevoz pitke vode

Zapremnine je od 7.000 litara, a vrijedna 311.250 eura


Dobrovoljno vatrogasno društvo Zabok  bogatije je za novo vozilo vrijedno 311.250,00 eura a riječ je o višenamjenskoj cisterni za prijevoz pitke vode kapaciteta 7.000 litara.

Predaji vozila nazočili su predsjednik Želimir Lež i zapovjednik Željko Tršinski te vozači koji su ujedno operativni članovi DVD-a. Autocisternu su jutros preuzeli članovi DVD-a s zapovjednikom Željkom Tršinskim koji su odmah prošli obuku  o načinu rada i korištenja autocisterne a nakon toga se održalo potpisivanje dodatka ugovora o smještaju, održavanju i korištenju same autocisterne.

 - Zahvaljujemo Vladi Republike Hrvatske na čelu s Andrejem Plenkovićem te tadašnjim resornim ministrom Damirom Habijanom  jer je ovo vrijedno vozilo rezultat njihove dugogodišnje brige za sve dijelove naše domovine. U nadi da neće biti potrebe za čestim intervencijama, lijepo je znati kako je DVD Zabok obogaćeno najmodernije opremljenim vozilom koje jamči bolju sigurnost svih mještana a osobito jer ove godine društvo obilježava svoju 100. obljetnicu – poručili su iz zabočkog DVD-a.

Cisterna će služiti za dovoz i podjelu pitke vode za stanovništvo, a u slučaju potrebe vatrogasci će ju koristiti za brze i učinkovite intervencije. Novo vozilo su u Zaboku dočekali poslijepodne članovi Upravnog i Nadzornog odbora, Zapovjedništva i članovi društva. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook