Prethodni članak
Sljedeći članak

Forum mladih SDP-a: ''Nihil novi sub sole''–Ivo Sanader, počasni predsjednik HDZ-a

Na tiskovnu konferenciju i iznesene stavove koju su održali čelni čovjek Županijskog odbora HDZ-a KZŽ i saborski zastup


Na tiskovnu konferenciju i iznesene stavove koju su održali čelni čovjek Županijskog odbora HDZ-a KZŽ i saborski zastupnik Milivoj Škvorc te predsjednik Mladeži HDZ-a KZŽ i potpredsjednik Mladeži HDZ-a RH Žarko Tušek priopćenjem je reagirao Forum mladih SDP-a.

Link na tekst: Predsjednik Mladeži HDZ-a: 'Kumrovec postaje mjesto ekscesa i podsmijeha'

Priopčenje Foruma mladih SDP-a prenosimo u cijelosti.

''Nihil novi sub sole''–Ivo Sanader, počasni predsjednik HDZ-a

Kako to i sam počasni predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, dr. Ivo Sanader, kaže – ''Pod suncem nema ničeg nova''.

Tako nema ničeg novog ni u izjavama Žarka Tušeka i Milivoja Škvorca, bliskih suradnika i političkih prijatelja, u strukturama stranke koju smatramo najodgovornijom za katastrofalno gospodarsko i socijalno stanje u kojem se Hrvatska danas nalazi.

Forum mladih SDP-a nije prava adresa kada su u pitanju propali i zapušteni kumrovečki objekti, potencijalni biseri zagorskog turizma. Pitanja o razvoju valja uputiti Vladi Republike Hrvatske koja je, kao i za vojsku nezaposlenih i osiromašenih, odgovorna i za stanje kumrovečkih objekata. ''Stazama srama Vlade Republike Hrvatske'', u organizaciji Foruma mladih SDP-a Kumrovec, još smo jednom upozorili na nesposobnost i nedosljednost aktualne Vlade, JER TI OBJEKTI NE STOJE ZAPUŠTENI 1, 2 ili 3 GODINE! Oni su zapušteni preko 10 godina.

Javnost, ali isto tako i mediji koji sustavno prate razvoj događaja oko kumrovečkih objekata itekako su upoznati s pravim stanjem stvari koje ne treba dodatno pojašnjavati unatoč HDZ-ovim namjerama da zamagli istinu i vlastitu nedosljednost i nesposobnost.

Pitanja koja more Zagorce nisu Josip Broz Tito ili Franjo Tuđman. Pitanja koja ih more su željeznica (ukidanje vlakova), ceste (brza cesta, spojna cesta, državne ceste…) pa JAVNO POZIVAMO HDZ-ovu mladež i njihovog mecenu Milivoja Škvorca da se očituje i o tim pitanjima. To što će po zeleno svijetlo za reakciju, za razliku od Foruma mladih SDP-a, morati trčati u središnjicu stranke možemo uvažiti i sačekati nekoliko dana na reakciju.

Goran Grobotek, tajnik FM SDP-a KZŽ i Marko Vešligaj, predsjednik FM SDP-a KZŽ

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook