Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO I VIDEO: Puno dobre zabave. Evo tko su pobjednici

Održane Prve Radničke olimpijske igre Gupčevog kraja


Održane su Prve Radničke olimpijske igre Gupčevog kraja. Na ovu zanimljivu ideju, nastupima se odazvalo šest tvrtki: Metalis, Hidraulika Kurelja, Legrad, Orometal, Vodolim Brundula i Rusan-Mikron. Na igralištu u Donjoj Stubici okupilo se pomalo nevjerojatnih čak 300 natjecatelja, koji su se natjecali u osam disciplina: nogomet, pikado, badminton, bela, potezanje užeta, ispijanje piva, nošenja jaja u žlici, skakanje u vrećama.

Nakon uzbudljive olimpijade sa puno druženja, veselja i naravno smijeha pobijedila je ekipa Orometala, druga je bila Hidraulika Kurelja, a treće mjesto je pripalo ekipi Vodolim Brundula,  koja je bila bodovno izjednačena s Metalisom, ali zbog više pobjedničkih postolja na kraju su 'za dlaku' osvojili treće mjesto.

Igre su organizirali entuzijasti Dario Jurina iz tvrtke Legrad i Davor Glavač iz Metalisa. ''Jednostavno smo prepoznali da to neke fali ljudima da se malo podruže i zabave. Na kraju su svi bili i više nego zadovoljni organizacijom iako je tu bilo jako puno posla jer je trebalo sve to pripremiti. Mi kao organizatori igara zahvaljujemo svim tvrtkama čiji su vlasnici za svaku pohvalu omogućili svojim djelatnicima da se malo zabave i provesele.'' – rekli su organizatori i zahvalili i Ugostiteljstvu i trgovini Novak koju su ih pratili i ovoj organizaciji igara.

''Vidimo se do godine'' – poručili su organizatori.

Fotogaleriju pogledajte ovdje

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook