Prethodni članak
Sljedeći članak

Gospočić: 'Na sastanak s ministricom poljoprivrede pozvani samo zagorski HDZ – ovci i HNS – ovci'


Gotovo nikad javno ne komentiram državnu politiku jer nisam nikada bio dio nje pa ju možda ni ne razumijem, ali danas se osjećam jadno, tužno, razočarano i beznadno u Lijepoj našoj, započeo je post na svom Facebook profilu donjostubički gradonačelnik Nikola Gospočić, razočaran sastankom koji je jučer održan u Krapini, a na kojem su bili ministrica poljoprivrede Marija Vučković te zagorski načelnici i gradonačelnici. No, očito na sastanak nisu bili pozvali svi zagorski načelnici i gradonačelnici. Barem tako kaže Gospočić, koji je time razočaran.

-Razgovaralo se o posljedicama prirodnih nepogoda te o mogućnostima prijava JLS na natječaje koje će raspisati ministarstvo. Na sastanak su pozvani svi čelnici koji su iz HDZ I HNS, a svi ostali ne trebaju ili nemaju pravu znati koji natječaji će se raspisati ni iznijeti ministrici potrebe svojih malih sredina. Svi se jako vodimo sintagmom da nas je malo i trebamo svi deti glave skupa, a stalno pokazujemo da postoje dvije Hrvatske, čak nije ni bitno da li si član neke druge stanke ili nisi! Demotivirajuće i žalosno! – napisao je Gospočić.

Njegov je post komentirao i oroslavski gradonačelnik Viktor Šimunić, koji se složio s kolegom. - I kaj je najgore, u priopćenju za medije piše kako je održan sastanak sa gradonačelnicima i načelnicima, kaj bi moglo ispasti da se nismo htjeli odazvati pozivu, kojeg naravno nije ni bilo – napisao je Šimunić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook