Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ predao izborne liste, Plenković poručio: 'Očekujemo na izborima pobjedu kao 2016.'

HDZ je predao liste Državnom izbornom povjerenstvu koje je u ponedjeljak na maratonskom sastanku usvojilo Predsjedništvo i Nacionalno vijeće stranke

  • Patrik Macek/PIXSELL

    Patrik Macek/PIXSELL


HDZ je predao liste Državnom izbornom povjerenstvu koje je u ponedjeljak na maratonskom sastanku usvojilo Predsjedništvo i Nacionalno vijeće stranke.  - Drago mi je da sam ovdje s nositeljima lista. Nakon formalne predaje drago nam je da smo jučer usuglasili kandidature, postigli konsenzus. Liste su kvalitetna kombinacija ljudi s iskustvom. Sa svim temama ćemo se moći baviti zahvaljujući ekspertizi kandidatkinja i kandidata - kazao je Plenković i dodao da idu s programom "Sigurna Hrvatska" u pobjedu - rekao je Plenković, prenosi Vijesti.hr.

- Smatramo da smo ispunili brojna izborna obećanja, da smo se nosili s velikim brojem kriza, posebno kad je riječ o Covidu-19", istaknuo je i kazao da je Hrvatska premostila nekoliko kritičnih mjeseci - dodao je.

- Stali smo iza naših građana. Želimo sredstva idućih godina iskoristiti za rast. Očekujemo na izborima pobjedu kao 2016. - dodao je Plenković.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook