Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ: '70% građana odlučilo se za promjene, Željka Odaka u drugom krugu podržat će oni koji su glasali za promjene'

Napeta borba vodit će se u drugom krugu izbora za načelnika Bedekovčine


Zdravko Tušek, predsjednik OO HDZ-a Bedekovčine na konferenciji za medije čestitao je svima koji su se kandidirali i koji su dobili povjerenje birača kako bi obavljali izvršne ili predstavničke dužnosti u onim tijelima za koje su se kandidirali.


'Ovdje u Bedekovčini izašli smo na izbore u velikoj koaliciji, uz Hrvatsku demokratsku zajednicu s nama su bili HNS, NA-Reformisti, Stranka umirovljenika, HSLS i Reformisti. Rezultat koji smo ostvarili je vrlo zadovoljavajući i na tragu tog rezultata idemo u drugi krug s kandidatom za načelnika Željkom Odakom. Želim posebnu pozornost skrenuti da smo izašli s programom koji je ostvariv, provediv i za kojega smo osigurali podršku svih struktura vlasti, ministarstava RH. Želio bih zahvaliti svima onima koji su jasno rekli ne dosadašnjoj politici i dosadašnjem načinu vođenja općine Bedekovčina, a to je više od dvije trećine birača koji su izašli na izbore. Upravo na tom tragu nama i našem kandidatu proteklih dana pristupili su i kolege iz Zagorske demokratske stranke, HSS-a, a podržavaju nas i nezavisne liste tako da s velikom stabilnom većinom u vijeću koje ćemo formirati idemo odgovorno voditi Bedekovčinu i graditi Bedekovčinu za nove generacije i biti dionici uspješne i vrlo dobre odnosno odlične Bedekovčine, rekao je Tušek.



HDZ-ov kandidat za načelnika Željko Odak koji ulazi u drugi krug u utrku s aktualnim načelnikom Darkom Banom (SDP) također se zahvalio biračima koji su glasali za njega i stranke koje ga podupiru kao i onima koji su glasali za druge opcije i za promjene. Čestitao je na rezultatima izbora i svim svojim protukandidatima, naročito onima koji su se zalagali za promjene, a to su Marko Ocvirek, Brigita Rogan i Janko Buzjak sa svojim kandidaturama kao i onima koji žele zadržati vlast. 'Rezultati izbora nedvojbeno ukazuju na to da su se građani Bedekovčine odlučili za promjene. Naime, preko 70 % birača je glasalo za opcije koje traže promjene i evo, sadašnji načelnik nema ni većinu u Općinskom vijeću. To je odličan rezultat za nas, međutim nije vrijeme za slavlje. Ne može se slaviti dok naši građani nemaju uvjete za život kao što su makadamske ceste, javna rasvjeta, kao što je posao, egzistencija i ostalo. Sad je bitno pobijediti u drugom krugu kako bi se u našoj općini nakon 20 godina ubrzale promjene, kako bi potaknuli proizvodnju, privredu i osigurali našim građanima bolje uvjete života, rekao je Željko Odak i pozvao građane da se 30. svibnja odazovu na izbore te da glasaju za promjene i kandidata pod brojem 2, a to je Željko Odak.



Brigita Rogan, nositeljica liste ZDS-a i kandidatkinja za načelnicu također se zahvalila svim biračima i pozvala ih da izađu na izbore i u drugom krugu podrže kandidata Hrvatske demokratske zajednice Željka Odaka. 'Nije važno gdje je čovjek rođen, odakle je došao, važno je da radi pošteno i transparentno. Do sada smo dali šansu jednome od nas koji tu živi među nama. Pokazao je što je znao, a nije znao ništa i nije napravio ništa. Bedekovčina je dužna 13 milijuna kuna, Bedekovčina nema napretka i ako želite napredak Bedekovčine, ako želite promjene, a to ste pokazali na izborima, pozivam sve birače da izađu na izbore i da glasaju za Željka Odaka i Hrvatsku demokratsku zajednicu, rekla je Brigita Rogan.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook