Prethodni članak
Sljedeći članak

I dalje veliki broj požara - u Selnom izgorjelo sijeno

Iz policije pozivaju na oprez prilikom spaljivanja


Iz PU KZ poslali su nam izvješće o događanjima u proteklom razdoblju. I dalje dominiraju požari, pa iz policije opet pozivaju na oprez. No, izgleda da ljudi ne mogu odoljeti ovom vremenu i vide ga kao priliku za spaliti ''se kaj se da''. No, na oprez pozivaju i nove brojke.

Tako je policija jučer zabulježila osam požara na otvorenom prostoru, odnosno požara suhe trave i niskog raslinja do kojih je došlo u Očuri, Gornjoj Stubici, Donjem Sušobregu, Zaboku, Mariji Bistrici, Dubravi Zabočkoj te dva požara u Andraševcu. Nije bilo ozlijeđenih osoba i nema štete, a požare su ugasili pripadnici DVD Oroslavje, Novi Golubovec, Gornja Šemnica, Gornja Stubica, Šagudovec, Konjščina, Marija Bistrica, Špičkovina, Selno, te ZJVP Zabok, Krapina i Marija Bistrica, javlja PU KZ. 

POŽAR NA GRAĐEVINSKOM OBJEKTU

Također, jučer je došlo i do požara u gospodarskoj nadstrešnici u Selnom prilikom kojeg je izgorjelo sijeno. Obavljenim očevidom policijskih službenika i inspektora za zaštitu od požara utvrđeno je kako je do požara došlo zbog kvara na električnim instalacijama. Nema ozlijeđenih osoba i nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Požar su ugasili pripadnici ZJVP Zabok i DVD Selno.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook