Prethodni članak
Sljedeći članak

Iako još nije službeno otvoren, društveni dom već se koristi za proslave


Iako je ovo vrijeme pandemije vrijeme koje limitira društvena okupljanja, jasno je da svi jedva čekamo povratak na staro normalno i po pitanju druženja i okupljanja. U manjim mjestima od iznimne su važnosti i prostori koji mogu ponuditi kvalitetna rješenja za razne prigode. Jedan takav objekt, točnije Društveni dom izgrađen je u naselju Jelovec u Općini Konjščina.

Kako nam kaže predsjednik Mjesnog odbora Jelovec Leonard Stošić izgradnja doma počela je u listopadu 2018. godine. ''Izgradnju su pomogli općina Konjščina, poduzetnici i obrtnici s područja općina Konjščina, Marija Bistrica, Mače, Hraščina i Zlatar, te mještani Jelovca'' – kaže Stošić i dodaje kako je društveni dom opremljen dvoranom i kuhinjom, a tu je i sanitarni čvor i natkrivena terasa.

''Idealan je za druženja ili okupljanja 30-tak ljudi'' – zaključio je Stošić. Iako još nije službeno otvoren, već se koristi za razne proslave rođendana, krstitki, pričesti, krizmi, te za sastanke i druženja mjesnog odbora, sve prema aktualnim epidemiološkim mjerama. Prava će se vrijednost ovog objekta zasigurno u punoj mjeri osjetiti, kada jednom sva ograničenja postanu prošlost. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook