Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski navijači na putu u Kopenhagen: 'Pri kraju smo s vinom, šaljite nam pojačanje'


Četveročlana navijačka ekipa, koja je jučer ujutro iz Donje Stubice krenula prema Kopenhagenu, gdje će bodriti naše Vatrene u ogledu protiv Španjolske, sinoć je nešto prije ponoći stigla u Prag. U češkoj su metropoli prespavali, danas nakon jutarnje šetnje popili 'kavicu' i sada se upravo spremaju nastaviti put.

-Krenut ćemo sad prema Njemačkoj, točnije prema luci u Rostocku. Negdje oko 15:45h imamo trajekt za Dansku. Vožnja trajektom traje oko sat i 45 minuta, a nakon toga imamo još negdje oko sat vremena vožnje do našeg smještaja u centru Kopenhagena - ispričao nam je Marko Peštaj, koji je, uz prijatelje Zorana Bratkovića iz Oroslavja i Zvonu Gršića iz Kutine na ovu malu navijačku avanturu, ničim izazvan, odlučio povesti i svoju suprugu Ivanu.

Obzirom da je Marko iskusan europski putnik, ali i navijač, zamolili smo ga da svima onima koji danas kreću put Danske, uputi neku poruku.

- Ovim putem htio bih poručiti svim Zagorcima, koji kreću prema Kopenhagenu, da imamo još samo 15 litri vina pa ih molimo da nam dofuraju pojačanje - našalio se Marko.

Njegov suputnik Zvone Gršić imao je pak jednu primjedbu. - Moji Moslavci iz Kutine nisu zadovoljni jer nisu dovoljno zastupljeni u vašim tekstovima o našem putovanju. Dajte ih lijepo pozdravite i spomenite, pa kad se vratimo, počastit ću vas roštiljem zbog toga. I da... nek svi hrvatski navijači koji kreću prema Danskoj poslušaju Markovu poruku. Na knap smo s vinom - rekao je simpatični Zvone.

Na kraju nam ostaje samo zaraditi besplatni roštilj te napisati: "Pozdravljamo sve čitatelje iz Moslavine".

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook