Prethodni članak
Sljedeći članak

Izvučeni dobitnici velike oroslavske tombole: Željko nosi sinu 10.000 eura


Večerašnjim izvlačenjem nagrada velike tradicionalne tombole završeno je ovogodišnje izdanje manifestacije 'Ljetna pozornica grada Oroslavja', koja je u proteklih pet dana na Oro trg, između ostalih,  dovela Halida Bešlića, Magazin, Gorana Bareta i Majke te Miroslava Škoru.

Inače, na tomboli se ove godine dijelilo 96 nagrada. Osim prve nagrade od 10.000 eura te druge od 5.000 eura, moglo se osvojiti i sto kvadrata asfalta, svirku TS Brajde te brojne druge vrijedne nagrade, a od pripremljenih čak 13.270 tombola, baš sve su prodane.

 

Od najatraktivnijih nagrada, prvu nagradu, 10.000 eura, osvojio je Željko Čehulić iz Poznanovca, no, kako nam je priznao, nije to njegov dobitak.

-Kupio sam pet tombola ja i pet tombola moj sin Bojan. I ova dobitna tombola je zapravo sinova tombola, no, on doma čuva bebača starog godinu dana i dvije curice. Ja sam mu samo donosioc sreće - rekao je uz radostan smijeh Željko Čehulić.

 

Drugu nagradu, 5.000 eura, osvojio je poznati oroslavski glazbenik Krešo Oremuš.

Sto četvornih metara asfalta - nagradu vrijednu 2.500 eura,  osvojila je Lucija Hudina iz Oroslavja.

Gradonačelnik Viktor Šimunić nakon izvlačenja tombola ukratko se osvrnuo na cjelokupnu manifestaciju te na novinarsko pitanje 'Kako je prošla?' odgovorio: 'Prošla je povijesno!'.

-Nikad toliko velik broj ljudi nije bio u našem gradu i ponosan sam na cijelu ekipu, cijeli tim, na sve koji su dali i zrno truda za ovu manifestaciju. Moramo reći da je prošla uspješno i, hvala Bogu, nije bilo kiše. Što se tiče tombole, ove godine je izvlačenje išlo vrlo brzo jer mi slušamo svoje građane i ako vele da nešto nije bilo dobro, onda mi to popravimo. I ove godine smo to popravili i tako ćemo raditi i dalje - rekao je Šimunić.

.

.

.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook