Prethodni članak
Sljedeći članak

Jasmin Krizmanić i Anđelko Ferek Jambrek HNS-ovi kandidati za dožupane


U Pregradi je u četvrtak, 5. ožujka održana sjednica Županijskog vijeća HNS-a Krapinsko zagorske županije. Glavna tema



U Pregradi je u četvrtak, 5. ožujka održana sjednica Županijskog vijeća HNS-a Krapinsko zagorske županije. Glavna tema sjednice bile su pripreme za predstojeće lokalne izbore, te izbor kandidata za dožupana i utvrđivanje liste kandidata za vijećnike u županijskoj Skupštini.


Predsjednik ŽO HNS-a, Anđelko Topolovec, podnio je Vijeću izvješće o radu Županijske organizacije u 2008. godini, te izvješće o pripremama za lokalne izbore: rast članstva, aktivnosti interesnih odbora, prijeizborne koalicije i sporazumi, te HNS-ovi kandidati za načelnike i gradonačelnike na lokalnim izborima.

Vijeće je izabralo svoje kandidate za dožupane na lokalnim izborima: Jasmina Krizmanića iz Gornje Stubice i Anđelka Ferek Jambreka iz Radoboja.

Na sjednici je i definiran HNS-ov program, s ciljevima i konkretnim projektima za Krapinsko zagorsku županiju: Zagorje u društvu znanja, Zaštita okoliša, Brza cesta Zabok-Zlatar Bistrica-Marija Bistrica-Popovec, Paralelna cesta Zabok-Krapina, Izmještanje D1 i rekonstrukcija D24, Izgradnja punog profila autoceste Krapina-Macelj, Rekonstrukcija i revitalizacija Zagorskih pruga, Primjereno opremanje nove bolnice u Zaboku, Otvaranje radionica za zapošljavanje invalidnih osoba, Izgradnja županijske zgrade u Krapini, Izgradnja stanova po modelu POS-a.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook