Prethodni članak
Sljedeći članak

Na naplatnim kućicama "pali" sa šest kilograma heroina


U zaustavljenom su automobilu bila dvojica slovenskih državljana u dobi od 31 i 40 godina koji su drogu iz BiH trebal


U zaustavljenom su automobilu bila dvojica slovenskih državljana u dobi od 31 i 40 godina koji su drogu iz BiH trebali prevesti u zapadnu Europu.

Droga je bila pakirana u 12 paketa od pola kilograma i skrivena u posebno izrađenom pretincu u stražnjem sjedalu. Vrijednost heroina policija procjenjuje na 700.000 kuna.

Pregled zaustavljenog vozila obavila je Mobilna jedinica za provedbu nadzora državne granice MUP-a, a u pronalasku droge pomogao im je i službeni pas, koji je nanjušio heroin u vozilu.

U posebno izrađenom spremniku na stražnjem sjedalu automobila pronađeno je 12 paketa ukupne težine šest kilograma, u kojima se nalazio heroin.

Policija je dosadašnjom kriminalističkom obradom utvrdila da su dvojica Slovenaca krijumčarila heroin s područja Republike Bosne i Hercegovine za ilegalno tržište Zapadne Europe.

Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom hrvatskom tržištu doseže iznos od 700 tisuća kuna, dok bi se miješanjem s adekvatnim punilima i prodajom na malo ukupna cijena višestruko uvećala

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook