Prethodni članak
Sljedeći članak

Kako su zabočki učenici vratili osmijeh na lica bolesnim mališanima

Igračke su predane Odjelu za pedijatriju...


Povodom Međunarodnog humanitarnog dana 23. 11. 2021. učenici 2. EA razreda Srednje škole Zabok sa svojom su razrednicom pokrenuli akciju „I igra je lijek“ u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Zabok u sklopu akcije „Za osmijeh djeteta u bolnici“.

Tijekom studenog i prosinca 2021. prikupljene su igračke i slikovnice, ali i nešto novca kojim je kupljen potrošni materijal za bojanje i crtanje. Na Svjetski dan bolesnika 11. veljače razrednica 2. EA razreda Karolina Ciglar i tajnica Društva „Naša djeca“ Zabok Jasenka Borovčak sve prikupljeno predale su Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zabok. Kako je zbog epidemioloških mjera prostorija za igru u bolnici trenutno zatvorena, igračke i kreativni materijal u zasebnim su kutijama raspoređeni u svaku sobu dječjeg odjela. Društvo „Naša djeca Zabok“ i 2. EA razred zahvaljuju svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Akcija „I igra je lijek“ za djecu u bolnici nastavlja se i dalje, jer se asortiman dječjih igračaka, slikovnica i potrošnog materijala kontinuirano nadopunjava i osvježuje, te pozivamo sve da nam se jave i priključe našoj humanitarnoj akciji – poručuju iz DND-a Zabok.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook