Prethodni članak
Sljedeći članak

Kaos na Demerju, vozači satima zarobljeni u koloni na vrućini


Od jutros u 10:50 naplatne kućice na Demerju su izvan funkcije, što je uzrokovalo stvaranje velike kolone vozila, javljaju čitatelji Večernjeg lista. Prema njihovim navodima, do problema je došlo zbog kvara interneta, što onemogućuje naplatu cestarine karticama. Zbog toga su vozači primorani čekati u vozilima na visokim temperaturama, koja dosežu i do +33°C, piše Večernji.

"Ljudi trube, traže da se dignu rampe, neki su čak pokušali fizički podići rampu, ali djelatnici prijete da će pozvati policiju", opisuju čitatelji situaciju na Demerju. Dodali su da djelatnici na naplatnim kućicama navodno odbijaju podići rampe i pustiti vozila, navodeći da upravitelj mora dobiti odobrenje od direktora za takav potez. Kako doznajemo od čitatelja, vozači su frustrirani, a među njima ima i onih s malom djecom koji satima čekaju u automobilima. "Ovo je već treći put ove sezone da se ovako nešto događa. Slični problemi su zabilježeni 26. i 30. kolovoza."

Prema informacijama objavljenima na službenoj stranici Hrvatskog autokluba (HAK), naplatne kućice Demerje imaju tehničke poteškoće, a vozačima se preporučuje da koriste naplatne kućice Lučko, gdje je moguće plaćanje karticama. Ipak, vozači koji su već stigli do Demerja suočeni su s dugim čekanjem jer se ne mogu okrenuti ni nastaviti prema Lučkom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook