Prethodni članak
Sljedeći članak

Ludbreg: U Hitnu pomoć dopremljen mrtvi trogodišnjak s rezom na vratu!

Mrtvo trogodišnje dijete s vidljivom reznom ranom na vratu dopremljeno je tijekom nedjelje u popodnevnim satima na Odjel


Mrtvo trogodišnje dijete s vidljivom reznom ranom na vratu dopremljeno je tijekom nedjelje u popodnevnim satima na Odjel hitne pomoći u Ludbregu. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o dječačiću D. H., ali nismo uspjeli doznati tko je dovezao dijete.


Premda uzrok smrti zasad nije poznat, neslužbeno doznajemo da postoje sumnje kako se radi o nasilnoj smrti. Liječnici u bolnici su odmah izvijestili policiju, koja je došla pregledati tijelo, ali točan uzrok smrti znat će se tek nakon obdukcije.

Do zaključenja ovoga izdanja još uvijek nije bilo poznato kako napreduju policijski izvidi u ovome slučaju, no neslužbeno smo dozanali da mu policija posvećuje veliku pozornost. Tek nakon što se utvrde okolnosti djetetove smrti znat će se je li riječ o nesretnom slučaju ili pak o kaznenom djelu.

Prije nekoliko mjeseci sumnjiva smrt djeteta u Zagorju također je digla na noge tamošnju policiju i uznemirila javnost. Iako je tamo bila riječ o mrtvom novorođenčetu, za razliku od ovog slučaja uzrok smrti djeteta nije bio poznat sve do završetka obdukcije.

Podsjetimo, riječ je bila o djetetu Zagorke Valentine Macenić, čiju je smrt odnosno činjenicu da žena više nije trudna dojavila patronažna sestra.
Naime, dijete je pronađeno mrtvo u kanti za ječam u potkrovlju obiteljske kuće Macenićevih. Niti nakon jezivog otkrića u potkrovlju nije se znalo je li dijete rođeno živo ili mrtvo te je tek naknadno obdukcijom utvrđeno kako nije riječ o čedomorstvu.

Izvor: Vjesnik

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook