Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladen Cesarec u finalu Izbora za najboljeg mladog poljoprivrednika


U završnu fazu ušao je Izbor za najboljeg mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu, koji će predstavljati Hrvatsku na izboru za najboljeg europskog poljoprivrednika. Stručni ocjenjivački sud odabrao je 20 najboljih, a među njima je i Mladen Cesarec iz Stubičke Slatine.

Podsjetimo, na 4. Međunarodnoj izložbi bučinog ulja i 11. izložbi bučinog ulja Hrvatske, šampionom čitave izložbe proglašeno je hladno prešano bučino ulje upravo OPG-a Mladen Cesarec iz Stubičke Slatine.

U nedavnom pak razgovoru za Zagorje.com Mladen Cesarec otkrio je i svoje planove za budućnost. -Ovdje u Stubičkoj Slatini već dvije godine radimo na projektu uređenja ovog objekta i okoliša i nadam se će do rujna ove godine sve to biti gotovo. Za sada je radni naziv našeg projekta 'Bučograd'. Kupili smo i iglue koji su nekad služili za organiziranje Adventa, a mi ćemo ih prenamijeniti, odnosno, urediti na način da će izgledati kao ogromne buče. To će biti kao svojevrsni tematski park za djecu ili neki prodajni prostor. Također, uređujemo ovdje jedan zatvoreni prostor u kojem bismo mogli imati razne prezentacije za najviše 55 osoba, dakle, za jedan autobus ljudi. U tom prostoru bi prezentirali svoje proizvode, priču o Zagorju i slično. Za kat i potkrovlje ćemo još vidjeti. Imamo puno ideja. Možda ćemo urediti dio za proizvodnju ili ćemo sve staviti u turističke svrhe, napraviti smještajne prostore i jedan muzej. No, moram naglasiti da čitavi taj projekt i uređenje 'Bučograda' vodi moja djevojka Dragana Babić – podijelio je početkom lipnja s nama svoju uspješnu poslovnu priču Mladen Cesarec iz Stubičke Slatine, čija je kvaliteta prepoznata i kroz ovaj izbor.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook