Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladi Varaždinci upoznali Zabok

Danas prijepodne, vlakom iz Varaždina, u uzvratni posjet Zaboku stiglo je 16 mladih vijećnika iz Dječjeg gradskog vijeća


Danas prijepodne, vlakom iz Varaždina, u uzvratni posjet Zaboku stiglo je 16 mladih vijećnika iz Dječjeg gradskog vijeća. Današnje goste pozdravio je i zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek, koji im je predstavio Grad Zabok, a mladi vijećnici imali su priliku uz druženje i razgovarati s njime.


Nakon zajedničkog druženja u prostorima Društva Naša djeca Zabok, mladi vijećnici krenuli su u obilazak Grada, gdje su posjetili Gradsku knjižnicu te razgledali izložbu radova nastalih u uskrsnim radionicama, a predviđen je posjet Dječjem vrtiću i Osnovnoj školi.

Mi su surađujemo sa Društvima Naša djeca diljem Hrvatske, no budući da nam je Varaždin blizu dobro surađujemo s njihovim dječjim gradskim vijećem, a vrlo je važno međusobno razmjenjivanje iskustava što daje kvalitetu radu Društva Naša djeca i Zaboka i Varaždina, rekla je predsjednica zabočkog Društva Naša djeca Sonja Borovčak.

Kao što je razmjenjivanje iskustava djece vrlo važno, dodala je Đurđica Dropuljić, tajnica varaždinskog Društva Naša djeca, još važnije od toga je međusobno druženje i stvaranje prijateljstava.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook