Prethodni članak
Sljedeći članak

Na Večeri zahvale dodijeljene zahvalnice jubilarnim darivateljima krvi


Prošlog je petka  u Sportskoj dvorani Donja Stubica Gradsko društvo Crveno križa Donja Stubica održalo 'Večer zahvale', na kojoj su dodjeljene zahvalnice jubilarnim darivateljima krvi ( 5, 10, 20, 25 i 30 darivanja krvi žene te 10, 20, 30, 40 darivanja krvi muškarci). Zahvalnice je primilo 164 dobrovoljnih darivatelja krvi, kojima se na simboličan način želi izraziti velika zahvalnost u ime svih kojima su vratili svjetlo života.

U ostvarivanju programskih ciljeva GDCK Donja Stubica ovisno je o podršci i suradnji institucija, volontera, aktivista, donatora i drugih ljudi dobre volje. Na 'Večeri zahvale' također su dodjeljene zahvalnice volonterima, donatorima i suradnicima, koji dio svog vremena, znanja i rada poklanjaju Crvenom križu, na njihovom nesebičnom entuzijazmu u provođenju humanitarnih aktivnosti s ciljem pomoći ljudima u nevolji, očuvanju ideje humanosti i suosjećanja.

Svečanost dodjele zahvalnica uveličali su glazbeni gosti, Tamburaški orkestar KUD-a Matija Gubec pod vodstvom Marine Pakelj te solistice Danijela Benko i Ivana Haramustek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook