Prethodni članak
Sljedeći članak

Nakon "biciklina", Madre Badessa i atraktivna DJ - ica Niki Belucci

Bučno i veselo bilo je sinoć u Varaždinu, osmog dana popularnog Špancirfesta. Diskurz, One Piece Puzzle i Let3 privukli


Bučno i veselo bilo je sinoć u Varaždinu, osmog dana popularnog Špancirfesta. Diskurz, One Piece Puzzle i Let3 privukli su publiku željnu dobrog provoda, skakanja i glasnog pjevanja. Let3 je oduševio sve prisutne i nitko nije sa Starog grada otišao razočaran. Na Pan pozornici na Stančićevom trgu nastupao je odličan Kerekes band iz Mađarske, a na Korzu domaći dečki iz Kvarteta Gubec.

Ako je na MTV pozornici s jedne strane bedema bilo jako bučno, daleko je nježnije bilo s druge. Tamo se održavao tradicionalni Vindijin Milk Night, uz bijela svjetla, baklje, mlade plesačice Plesnog studija Vindi i Nikolinu Komljenović koja je izvela „Ples na svili“.

Već petu godinu dolaze u Varaždin tijekom Špancirfesta. Oni su članovi Oldtimer
kluba Biciklin iz Koprivnice, neki od njih dođu i na sto godina starim dvokotačnim vozilima, čak su i odjeveni u stilu 30-ih godina prošlog stoljeća.

Četrdesetak članova OTK Biciklin i ove je subote posjetilo Varaždin. Vozeći se gradskim ulicama i trgovima, prepričavali su priče o starim “biciklinima” i spremno pozirali fotografima. Najstariji bicikl s kojim su se provezli varaždinskim ulicama proizveden je davne 1917. godine.


Tonči Huljić i njegov Madre Badessa band večeras će na Špancirfestu održati svoj premijerni koncert, a izdvajamo i nastup uz Dravu svjetski poznate DJ – ice Niki Belucci iz Madžarske, koju dobro pamtimo i iz hrvatskog izdanja Playboya od prije nekoliko mjeseci.

Zoran Gregurek

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook