Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova bolnica dio predizborne kampanje?

Iako je početak rada nove županijske bolnice na Bračku već odavno s «početka 2007. godine» odgođen na «


Iako je početak rada nove županijske bolnice na Bračku već odavno s «početka 2007. godine» odgođen na «proljeće 2007. godine», što je, između ostalih, najavljivao i sam ministar zdravstva Neven Ljubičić, točan datum još uvijek je nepoznat, a ravnatelj OB Zabok Ivica Balagović nije previše optimističan.


Ravnatelj OB Zabok Ivica Balagović

-Sve ovisi o tome kada će doći oprema, a ako će se nastaviti ovim tempom, onda će to biti tek nakon rujna. Naime, od rujna prošle godine niti jedan natječaj za nabavku opreme nije završen i ništa nije dobiveno. Budući da svu nabavu vrši ministarstvo, mi nemamo čak ni službene informacije koji su natječaji u tijeku, a znamo samo ono što pročitamo u Narodnim novinama. Nitko nas ništa ne obavještava i ne znamo kakva je trenutačna situacija –rekao nam je ravnatelj Balagović.

Nekoliko pitanja vezana uz ovu problematiku uputili smo i ministru Ljubičiću, no za sada još nismo dobili odgovore, pa tako još nije stigao niti ministrov komentar spekulacija koje su čuju u Zagorju da se s opremanjem bolnice «namjerno oteže», kako bi svečano bila otvorena te počela s radom neposredno uoči parlamentarnih izbora, odnosno, u punom jeku predizborne kampanje

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook