Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova donacija za bolnicu

Predsjednica podružnice Zlatnog srca Bedekovčine, Zorica Mihaljinec predala je Odjelu za reumatologiju i fizikalnu terap


Predsjednica podružnice Zlatnog srca Bedekovčine, Zorica Mihaljinec predala je Odjelu za reumatologiju i fizikalnu terapiju Opće bolnice Zabok donaciju vrijednu 17.000 kuna koja uključuje niskofrekventni elektromagnetski stimulator i dva TENS-a.


Sredstva za ovu donaciju prikupljena su na koncertu u Sportskoj dvorani u Bedekovčini na kojem je bilo više od 700 ljudi. - Zahvaljujemo svim izvođačima koji su nastupili na koncertu i svim ljudima dobre volje koji su se uključili i kupili karte – rekla je gosp. Mihaljinec. Na vrijednoj donaciji zahvalio je i ravnatelj bolnice dr. Balagović rekavši kako je ovo još jedna u nizu akcija ljubaznaošću naših Zagorki i Zagoraca koji prepoznaju potrebu bolnice.

Ovaj aparat ima višestruku primjenu i pomaže kod neuroloških, traumatoloških i reumatskih bolesnika. Ovo je prvi ovakav aparat u bolnici, a neki od 150 pacijenata koji dnevno prođu kroz odjel više se neće morati slati u Stubičke ili Krapinske Toplice kao do sada.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook