Prethodni članak
Sljedeći članak

Noxin završio snimanje albuma uz Bogovićevo gostovanje

Prošli tjedan Zagorje je posjetio začetnik hrvatskog punka te nekadašnji frontman Prljavog kazališta Davorin Bogović. Ra


Prošli tjedan Zagorje je posjetio začetnik hrvatskog punka te nekadašnji frontman Prljavog kazališta Davorin Bogović. Razlog je bilo gostovanje koje su članovi zagorske rock grupe Noxin dogovorili s Bogovićem koji se bez ikakvih komplikacija odazvao njihovom pozivu.


Snimanje se održalo u studiju Kasandra u Tugonici. Zgodno je spomenuti da je Davorin Bogović porijeklom iz Zagorja i to kombinacija Zlatara i Kraljevca na Sutli. Kako sam kaže i danas voli navratiti med brege, posjetiti rodbinu te svog prijatelja Kreša iz Zadruge.

S ovom suradnjom Noxinovci su snimili i posljednju kompoziciju koju će uvrstiti na album. Slijedi već uobičajena procedura- miksanje i mastering pa bi album prvijenac grupe Noxin i gostiju svjetlo dana trebao ugledati u ljetnim mjesecima i to u izdanju Kondorcomma.

Materijal će obuhvatiti desetak kompozicija od kojih je jedna instrumentalna dok su na ostalima gostovala eminentna imena hrvatske glazbene scene (Ivanka Mazurkijević-Stampedo, Arieb Azar-ex Shamrock Rovers, Jakša Kriletić Jordes-ex Jinx, Ihtis, Miro Odak-ex. Krug, Davorin Bogović...).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook