Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana Biciklijada ''Rimska cesta''


Nedavno je održana 15. Biciklijada „Rimska cesta“. Tradicionalna manifestacija koja se organizira povodom Dana općine Radoboj.

Na stazi duljine 11 kilometara koja se proteže prelijepim radobojskim krajem i obroncima Strahinjčice, četrdesetak natjecatelja natjecalo se po asfaltnim, makadamskim i dijelom vrlo blatnim putevima.

Uz organizatora, općinu Radoboj suorganizator je bila Jurilica Ekspres d.o.o. Vjerana Skupnjaka. Pobjednici ove Biciklijade su; u kategoriji djeca: Juraj Skupnjak s vremenom 49:41 minuta osvojio je prvo mjesto, drugo mjesto osvojio je Adrijan Sudec i treće mjesto Matej Miklaužić.

U kategoriji žene: Zlato je osvojila Renata Hršak s vremenom 58:04 minuta, srebro Natalija Mašera, a treće mjesto osvojila je Dijana Janžek. U kategoriji muški: Prvo mjesto osvojio je Leonardo Vucic s vremenom 40:09 minuta, Mateo Erdelja osvojio je drugo mjesto, treće mjesto zauzeo je Daniel Regvar.

Uz osvojene medalje natjecatelje su bili nagrađeni i novčanim nagradama, a nakon vožnje uslijedilo je druženje uz zakusku s ostalim sudionicima biciklističkog događaja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook