Prethodni članak
Sljedeći članak

Ogroman broj nesreća sa ozlijeđenim osobama u Zagorju! Policija objavila detalje


Na prometnicama KZŽ tijekom vikenda zabilježeno je 15 prometnih nesreća, objavila je danas zagorska policija. 

Sedam s materijalnom štetom do kojih je došlo u Krapini zbog nepropisnog skretanja, u Zaboku uslijed  nepropisnog obilaženja, u mjestu Pece došlo je do naleta osobnog vozila na psa, u Krušljevom Selu uslijed nepropisnog uključivanja u promet, u Benkovu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u mjestu Peršaves zbog nepropisne vožnje u natrag-u toj prometnoj nesreći vozač je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,51 promila, u Svetom Križu Začretje zbog neprilagođene brzine-vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,84 promila.

Potom, Osam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama:

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Mariji bistrici zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,46 promila.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Završju Loborskom zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika, vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,06 promila.

U Ravninskom u prometnoj nesreći koja se dogodila uslijed neprilagođene brzine jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Lakše tjelesne ozljede zadobile su i dvije osobe u prometnoj nesreći do koje je došlo u Vidovcu Krapinskom zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila.

U Selnici došlo je do prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine, u toj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede.

Teške tjelesne ozljede zadobila je i jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Svetom Križu Začretje, a uzrok nesreće bio je oduzimanje prednosti prolaska. 

U Andraševcu u prometnoj nesreći koja se dogodila zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

Teške tjelesne ozljede zadobila je i jedna osoba u nesreći do koje je došlo u Klokovcu zbog oduzimanja prednosti prolaska, vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,90 promila.

Policija je dodatno opisala teže nesreće:

  • U subotu 24. kolovoza 2024. godine, oko 12 sati, u Svetom Križu Začretje, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.


Do prometne nesreće došlo je kada, 80-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim vozilom ulaskom u raskrižje oduzela prednost prolaska 29-godišnjem hrvatskom državljaninu vozaču motocikla koji je nakon sudara s osobnim vozilom pao s motociklom na kolnik.   

Vozilom Hitne medicinske pomoći 29-godišnji vozač motocikla prevezen je u Kliniku za traumatologiju u Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.
 

  • Jučer, 25. kolovoza 2024. godine, oko 15 sati, u Andraševcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.


Do prometne nesreće došlo je kada, 43-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom prilikom uključivanja u promet nije propustio motocikl kojim je upravljao maloljetnik, te je došlo do udara motocikla u osobno vozilo.

Vozilom Hitne medicinske pomoći maloljetni vozač motocikla prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.
 

  • Jučer, 25. kolovoza 2024. godine, oko 21,30 sati, u Klokovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.
     

Do prometne nesreće došlo je na način kada 25-godišnji vozač upravljajući četverociklom, prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola od 1,90 promila oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin te je došlo do udara osobnog vozila u četverocikl i pada 25-godišnjeg vozača.

Vozač četverocikla, 25-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook