Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo je naša čestitka uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja


Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, redakcija portala Zagorje.com želi izraziti najdublje poštovanje i zahvalnost svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u obrani i oslobođenju Republike Hrvatske u Domovinskom ratu.

Na današnji dan prisjećamo se povijesnih trenutaka kada su hrabri muškarci i žene stali u obranu naše domovine. Njihova hrabrost, odlučnost i ljubav prema Hrvatskoj omogućili su nam da danas živimo u slobodi i miru. Ova pobjeda nije bila samo vojna, već i pobjeda duha, zajedništva i solidarnosti svih građana Hrvatske.

Naša zahvalnost prema braniteljima je neizmjerna, kao i prema svima koji su pridonijeli osamostaljenju, obrani i konačnoj slobodi naše domovine.

Neka nas ovaj dan podsjeti na njihovu žrtvu i inspirira nas da nastavimo graditi bolje društvo u kojem će vladati mir, tolerancija, međusobno razumijevanje i uvažavnje te zajedništvo - onakvo isto zajedništvo kakvo je hrvatski narod pokazao u najtežim trenucima Domovinskog rata.

Pozivamo vas da se danas zajedno prisjetimo onih koji su se borili za našu slobodu, a posebno onih koji su za nju dali svoje živote.

Njihova žrtva neka nam bude inspiracija, ali i obaveza da gradimo bolje društvo, onakvo društvo o kakvom su oni sanjali - slobodno i pravedno, u kojem će svi građani Republike Hrvatske imati jednake mogućnosti, prava i slobode.

Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja!

Redakcija portala Zagorje.com!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook