Prethodni članak
Sljedeći članak

Pas iz Topličice koji je nastrijeljen, preživio je i oporavlja se


Iako je policijskom izvješću bilo navedeno da je pas koji je ušao u subote popodne u susjedovo dvorište u Topličici i napao perad, ubijen, to nije točno. Pas je nastrijeljen i oporavlja se.

Potvrdio nam je to dr. vet.med. Berislav Levar iz Veterinarske stanice Budinščina koji je u subotu popodne kada se sve to odvijalo pružio pomoć ranjenom psu mješancu.

-To je krivo rečeno. Pas je nastrijeljen, ali se oporavlja. Rane su mu sanirane. Rane su na tri mjesta, na butu, između trećeg i četvrtog rebrenog luka i ispod sljepoočnice na lijevoj strani. Danas je četvrti dan kako sam bio kod njega. Pas jede, pije voda, hoda, malo šepa na zadnju nogu. Izvan je životne opasnosti – ispričao je za naš portal dr. vet. med. Levar. Očišćene su mu rane, prima terapije antibiotika, protiv bolova i krvarenja.

Veterinar Levar pomoć je ranjenom psu pružio u vlasnikovu dvorištu, kamo je došao na poziv. -Dopelali su ga u tačkama, ispod njega je bilo puno krvi.  Iako su prve prognoze bile loše, sretan sam kao malo dijete što je preživio i da je dobro – rekao je.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook