Prethodni članak
Sljedeći članak

Plan HDZ-HSS: Hubicki na čelu Županijske skupštine


Lijevi je blok otkrio sve karte posljednjih tjedana, a zadnji potez bio je sklapanje sporazuma s umirovljenicima, čim


Lijevi je blok otkrio sve karte posljednjih tjedana, a zadnji potez bio je sklapanje sporazuma s umirovljenicima, čime je formirana velika koalicija SDP-HNS-ZDS-HSU i DC koja kreće u osvajanje županije.

- Uskoro, ovih dana, biti će sklopljena koalicija između HDZ-a i HSS na županijskoj razini - potvrdila je predsjednica zagorskog HSS-a Vlasta Hubicki. U desni blok k HDZ-u i HSS idu i HSLS i ZS.

- Uskladili smo svoje programe u zajednički program i idemo sa zajedničkom listom na izbore. HSS daje kandidata za zamjenika župana. To je Franjo Jagić, dosadašnji predsjednik Županijske skupštine. Ukoliko na zajedničkoj koalicijskoj listi dobijemo određena mjesta onda bi HSS-u u tom slučaju pripalo da da i kandidata za predsjednika Županijske skupštine - rekla je Hubicki.

Iako Hubicki nije spomenula da je ona kandidatkinja za predsjednicu Županijske skupštine, o tome se već nagađa dugo. Isto tako omjer mjesta HDZ-ovih i HSS-ovih kandidata na koalicijskoj listi bit će isti.

- Imamo šanse za pobjedu. HSS je na nivou Krapinsko-zagorske županije prepoznat od birača kao vjerodostojna stranka koja je dobro odradila šest godina na županijskom nivou i koja može zajedno s koalicijskim partnerima odraditi i ovaj put sve što smo dogovorili i potpisali za dobrobit ovog našeg frtalja svijeta - rekla je u svom duhu Hubicki

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook