Prethodni članak
Sljedeći članak

Plenković: 'Milanović vodi štetočinsku politiku sa zlim namjerama koje štete cijeloj Hrvatskoj'


Premijer Andrej Plenković danas je u obilasku Istre, gdje je, među ostalim, komentirao kako je predsjednik Zoran Milanović  'čovjek koji radi štetu, ne samo Hrvatskoj nego i Hrvatima u BiH', piše Telegram.

Osvrnuo se na Milanovićeve izjave. - Vidimo politiku koju ne razumije netko tko nije oguglao na primitivizam, divljaštvo i najniže uvrede koje su primjerenije nekim pijancima u kavani od prije pedeset godina, a ne diskursu ljudi na najvišim funkcijama - rekao je te prozvao 'one koji su jako vokalni oko napadanja HDZ-a', zato što šute o 'ovakvim situacijama', donosi Telegram.

-Schmidt je bio uvrijeđen jer ga je Milanović svjesno vrijeđao kad je postao svjestan da postoji mogućnost da Schmidt nešto napravi. Rezultat toga je da nije napravio nešto za Hrvate u BiH. Milanović vodi politiku s isključivim ciljem da napravi štetu vladi… To je štetočinska politika s isključivo zlim namjerama koje Hrvatskoj donose samo negativu i štetu - rekao je Plenković.

-Netko tko nije naviknuo na taj primitivizam onda reagiraju kao što je Schmidt, koji je kazao da ga je Milanović uvrijedio… To je primitivizam, divljaštvo, nekultura i dovođenje političkog diskursa u Hrvatskoj na razinu da svatko svakome može reći najgore i nikome ništa. I onda ako se to događa tako da se napada HDZ još će, kako neki vaši kolege pišu, uzeti kokice i s guštom gledati kako se to zbiva. To je katastrofa - rekao je, prenosi Telegram.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook