Prethodni članak
Sljedeći članak

Počeo jesenski upisni rok u srednje škole

Objavom slobodnih upisnih mjesta na oglasnim pločama škola danas počinje jesenski upisni rok u srednje škole. Prijave će


Objavom slobodnih upisnih mjesta na oglasnim pločama škola danas počinje jesenski upisni rok u srednje škole. Prijave će se primati 29. kolovoza, ljestvice poretka bit će objavljene 30. kolovoza, a 31. kolovoza su upisi.


U devet srednjih škola na području Krapinsko-zagorske županije, nakon ljetnog upisnog roka ostalo je slobodno 229 mjesta, saznajemo od pomoćnice predstojnice Ureda državne uprave u Krapini Jadranke Cesarec. U gimnazijama su ostala slobodna 32 upisna mjesta, u četverogodišnjim strukovnim školama ostalo je 86 slobodnih mjesta te 111 mjesta u trogodišnjim strukovnim školama.

Sve škole imaju slobodnih mjesta, osim Srednje škole Zlatar koja je u potpunosti popunjena. Za upis u prve razrede srednjih škola na području Krapinsko-zagorske županije ove je godine osigurano 1725 mjesta, a osnovnu školu završila su 1664 učenika. 1521 učenik upisao se u neku od devet srednjih škola Krapinsko-zagorske županije, a kao i dosadašnjih godina, dio se upisao u zagrebačke srednje škole. Ipak, 50-ak učenika kao i prijašnjih godina neće nastaviti školovanje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook