Prethodni članak
Sljedeći članak

POGLEDAJTE VIDEO: 3D animacija autokampa koji će se graditi u Zagorju

Francuski investitori vidjeli su projekt koji je dala izraditi općina, zainteresirani su uložiti desetak milijuna kuna i u rujnu dolaze u zagorje na pregled lokacije i konačan dogovor, piše Zagorski list.


Gradonačelnik francuskog grada Mauguio, Yvon Bourrel, u rujnu dovodi u Stubičke Toplice nekoliko francuskih poduzetnika  zainteresiranih za investiranje gotovo deset milijuna kuna u gradnju modernog autokampa u Jarkima, za kojeg već postoji građevinska dozvola, piše u današnjem tiskanom izdanju Zagorskog lista.

Naime, u Mauguiou je sredinom lipnja boravila delegacija Općine Stubičke gdje su, između ostalog, prezentirali i svoj projekt Autokampa 'Jarki', za kojeg je, kao što je poznato, već  izrađena sva potrebna projektna dokumentacija, ishođena građevinska dozvola, a čak je i napravljena 3D animirana vizualizacija.

-Sam kamp je koncipiran tako da je čitavih 8,5 tisuća kvadratnih metara zemljišta maksimalno iskorišteno. Tu je i četrnaest bungalova, ugostiteljski objekt i jedna kuća koja ima dvanaest soba, a uz to ima 36 prostora za kampere i jedna livada za šatore. A u nastavku je i Ribnjak kojeg smo produžili za sto pedeset metara, tako da sada tamo možemo održavati i državna natjecanja – rekao je Zagorskom listu načelnik Općine Stubičke Toplice Vladimir Bosnar.

 (Pročitajte više u tiskanom izdanju Zagorskog lista)

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook