Prethodni članak
Sljedeći članak

Policajac Darek Kunović uništio mi je život

Želim da u svim novinama izađe da mi je policajac Darek Kunović bio ljubavnik četiri godine. Iskorištavao si me i svaku


Želim da u svim novinama izađe da mi je policajac Darek Kunović bio ljubavnik četiri godine. Iskorištavao si me i svaku uslugu koji si mi učinio dobro si mi naplatio u krevetu.


Maltretirao si me, tukao i prisiljavao da lažem na sudu, uništio si mi život, plačući je svjedočila na zlatarskom Županijskom sudu Mirjana Hršak (22) iz Zaboka, gladajući u svojeg bivšeg ljubavnika Kunovića, inače oženjenog oca jednog djeteta.

Ova sudska drama odigrala se u četvrtak na ročištu nastavljenog suđenja Dragutinu Fioliću (55) iz Velikog Trgovišća za pokušaj ubojstva policajca Kunovića (37), kojeg je ranio pištoljem u rujnu 2002. godine uslijed navodnog sukoba zbog konobarice Hršak.

Zanimljivo suđenje prepuno proturječnih iskaza u četvrtak je nastavljeno suočenjem Kunovića i Hršakice, za koju je Kunović konačno priznao da su, doduše, spavali zajedno, ali nisu bili ljubavnici nego samo dobri prijatelji. Potresna priča Mirjane Hršak kulminirala je kada je sudu rekla da joj bivši ljubavnik i njegovi kolege policajci i danas rade probleme. Suđenje se nastavlja krajem veljače.

Svjedokinja Mirjana Hršak je u rujnu prošle godine nenadano promijenila svoj iskaz rekavši da je na prijašnjim ročištima lagala po uputama oštećenog Kunovića. Na taj obrat potakla ju je grižnja savjesti i sažaljenje prema optuženiku, inače njezinom bivšem susjedu.

Saznajte više:

Policajac ljubavnici prijetio smrću ako kaže istinu na sudu

Lažno svjedočila u strahu od policajca


Izvor: Jutarnji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook