Prethodni članak
Sljedeći članak

[POLICIJSKI VIKEND] Ušao u napuštenu zgradu iz koje nije ništa otuđio

Evidentirana jedna prometna nesreće sa teško ozlijeđenom osobom


PU KZ je objavila informaciju o događajima od sigurnosnog značaja za dan 10./11. travnja 2022. godine.

Evidentirano je jedno kazneno djelo narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora.

U razdoblju od 17. ožujka do 10. travnja 2022. godine, nepoznati počinitelj ušao je u napuštenu zgradu u Klanjcu iz koje nije ništa otuđio.

PROMET

Evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede.

PROMETNA NESREĆA S TEŠKO OZLIJEĐENOM OSOBOM

Jučer, 10. travnja 2022. godine, oko 19,55 sati, u Svetom Križu Začretje došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je kada je 25-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom, oduzeo prednost prolaska motociklu bez registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg kotača motocikla u prednji dio lijeve bočne osobnog automobila, a zatim i udara desnog bočnog dijela motocikla u lijevu bočnu stranu automobila, nakon čega je 20-godišnji vozač motocikla pao na kolnik.

U prometnoj nesreći 25-godišnji vozač osobnog automobila zadobio je lake tjelesne ozljede, liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Zabok, nakon čega je pušten na kućnu njegu, dok je 20-godišnji vozač motocikla zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Zabok.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook