Prethodni članak
Sljedeći članak

Predstavljena nova direktorica Turističke zajednice

Na prigodnoj tiskovnoj konferenciji u hotelu Aquae vivae u Krapinskim Toplicama zagorskoj javnosti je predstavljena nova


Na prigodnoj tiskovnoj konferenciji u hotelu Aquae vivae u Krapinskim Toplicama zagorskoj javnosti je predstavljena nova direktorica TZ Krapinsko- zagorske županije Sandra Bojić, koja je u Zagorje došla s iskustvom pomoćnika direktora jednog umaškog hotela.

U svojem premijernom nastupu pred zagorskim novinarima nova je direktorica najavila snažnije povezivanje svih segmenata zagorske turističke ponude pomoću kojih će se pokušati izgraditi prepoznatljiv regionalni identitet naše županije. -Turističko tržište je dinamično te je potrebna stalna prilagodba promjenama i razvoju. TZ KZŽ nastojat će prepoznati potrebe tržišta, ali i zagorskog turističkog gospodarstva kako bi se postigli što bolji poslovni rezultati – izjavila je nova direktorica koja bi željela da se u zagorsku turističku priču uključi što više stanovnika Zagorja jer, kaže, ponašanje ljudi kao i odnos prema okolišu iznimno su važni za izgradnju naše prepoznatljivosti– zaključila je nova direktorica.

Volim Hrvatsku bez Zagorja

Predsjednik TZ KZŽ Ivan Sadaić na tiskovnoj je sjednici izrazio nezadovoljstvo tretmanom kontinentalnog turizma od strane Hrvatske turističke zajednice koja je u ovogodišnjem spotu za akciju «Volim Hrvatsku» jednostavno zaobišla Zagorje. -Odnos kontinentalne Hrvatske i Jadrana u turističkoj ponudi definitivno treba mijenjati- rekao je Sadaić koji to potkrepljuje nedavnim uspjelim nastupom na Danima turizma i gastronomije, za koje je Zagorje dobilo i posebno priznanje Velesajma za doprinos razvoja međunarodnih sajmova. – Naša je županija bila partner Velesajmu, ali je i pokazala novu kvalitetu u turističkoj ponudi Hrvatske, jer tu su sad Terme Tuhelj i Jezerčica, ali i novi seoski turizam na «Vuglec bregu» – podsjetio je Sadaić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook