Prethodni članak
Sljedeći članak

U tri nesreće četvero teško ozlijeđenih

U subotu su se u Zagorju dogodile tri teške prometne nesreće u kojima su teško stradale četiri osobe. U Veleškovcu kod Z


U subotu su se u Zagorju dogodile tri teške prometne nesreće u kojima su teško stradale četiri osobe. U Veleškovcu kod Zlatar - Bistrice u sudaru »fiata punto« i Čazmatransova autobusa teško su ozlijeđeni 25-godišnji i 22-godišnji mladić.

Neslužbeno smo doznali da je riječ o braći Krok iz Hraščine. Uzrok nesreće je neprilagođena brzina, zbog čega je vozač punta na desnome zavoju prešao na suprotnu stranu ceste i zabio se u autobus. Prema pričanju okupljenih na mjestu nesreće, mladići su se vraćali iz noćnog provoda. Zadržani su na liječenju u zagrebačkim bolnicama i obojica su izvan životne opasnosti. Na parkiralištu kafića u Lepajcima kod Krapine dogodila se neobična nesreća koja je umalo završila kobno.

Sa traktorske je prikolice oko 20 sati pala 80-godišnja Dragica Cigula. Naime, traktor se iz dosad neutvrđenih razloga otkočio i počeo se kretati unazad. Traktor je desnim kotačem prešao preko starice, teško je ozlijedivši.

U Trgovišću, središnjem naselju hraščinske općine, Mladen Mikulčić (34) zbog prebrze vožnje oko 21,45 sati nije uočio da mu iz suprotnog smjera nailazi pješak, mještanin Milan Miroić (48). Mikulčić je svojim autom srušio Miroića, koji je sa teškim ozljedama prevezen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook