Prethodni članak
Sljedeći članak

Pridružite se veselom Bistričkom teatru ''Vende tam''


Bistrički teatar  ''Vende tam'' iz Marije Bistrice, koji vodi Nevena Vukes, s novom sezonom ponovno otvara vrata svoga kazališta za djecu i mlade za prijem novih članova koji im se žele pridružiti u stvaranju novih predstava.

Upis je otvoren cijeli mjesec rujan, a od listopada započinje rad na novim predstavama koje su u planu krajem godine, u okviru Adventa,  pred publikom na sceni Doma kulture u Mariji Bistrici.

Za starije grupe u planu su putovanja sa predstavama na kazališnim festivalima, kao i gostovanja po krapinsko-zagorskoj županiji. Rad sa djecom je podijeljen po uzrastima u sljedećim grupama i terminima:
1.grupa: djeca od 4-6 godina, nedjeljom od 10-10.45h
2.grupa: mlađi osnovci od 1.-4.razreda osnovnih škola, nedjeljom od 11-12h
3.grupa: stariji osnovci od 5.-8.razreda osnovnih škola, nedjeljom od 12.15-13.15h
grupa: srednjoškolci i studenti, četvrtkom od 19.30-21h

Satovi se održavaju na sceni Doma kulture Marija Bistrica (kino dvorana). 
Za sve koji se žele priključiti dovoljno je samo doći na jedan od satova pripadajuće grupe i priključiti se u stvaranju, a za sve informacije može se i nazvati na 098 131 00 31 ili poslati mail na  [email protected].

Sve grupe vodi akademska glumica Nevena Vukes, široj publici poznata po glavnoj ulozi doktorice Ane Kolar u seriji ''Vatre ivanjske'', a  koja je više od 10 godina posvećena radu sa djecom iz područja dramskih umjetnosti.

''Širite ovu vijest dalje svima onima za koje vjerujete i osjećate da posjeduju ljubav i dar prema dramskim umjetnostima!'' – poručuje Nevena u pozivu svima koji se žele pridružiti. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook