Prethodni članak
Sljedeći članak

Radno u Oroslavju: Saniraju se ceste, a uskoro će i postavljanje spomenika Joži Mikulcu


Iako su u Oroslavju tek završeni angažmani oko velikog posla organizacije manifestacije 'Ljetna pozornica grada Oroslavja', koja je prošli tjedan brojnošću i raznovrsnošću događanja privukla na desetke tisuća posjetitelja u grad, u Oroslavju ne staju s radovima, i to onim na komunalnoj infrastrukturi.

Tako su u protekla dva tjedna završili radovi na sanaciji pet dionica cesta. Sanirana je tako dionica ceste od groblja prema Mrzljakima, gdje je tako spojen centar i Krušljevo Selo, zatim je u Mokricama sanirano 150 metara ceste na dionici od lovačkog doma prema Legrad Metalu. U Slatini je saniran jedan dio ceste koji je otklizao, u Lipovečkoj ulici sanirana su dva dijela ceste koji su već dugo vremena bili oštećeni, a u Knezićevoj ulici asfaltiran je jedan odvojak.

– Radovi su vrijedni 66 tisuća eura, a mora napomenuti i da uskoro kreće sanacija jednog klizišta – najavio je gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić.  

U tijeku je i saniranje puta i čišćenje graba u Verigovom naselju, a proteklih su dana obilježeni i pješački prijelazi u centru grada, kako bi se sigurnost pješaka podigla na višu razinu.

Nedavno je završeno i uređenje šetnice u Parku Vranyczany, a ovih dana uređena je i staza, odnosno prilaz uredu Turističke zajednice grada Oroslavja, u istom parku.

Radi se o prvoj fazi uređenja Parka Vranyczany, gdje se čeka službeno postavljanje i otvorenje biste Josipa Mikulca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook