Prethodni članak
Sljedeći članak

Raspisan natječaj za dodjelu pripomoći učenicima i studentima

Općina Hum na Sutli raspisala je natječaj za dodjelu pripomoći prema socijalnom statusu učenicima srednjih škola i stude


Općina Hum na Sutli raspisala je natječaj za dodjelu pripomoći prema socijalnom statusu učenicima srednjih škola i studentima s područja općine za školsku godinu 2010./2011. Ukupno će biti dodijeljeno 50 učeničkih pripomoći po 300 kuna i 50 studentskih pripomoći po 500 kuna mjesečno.

Zainteresirani zahtjevu trebaju priložiti potvrdu škole, odnosno fakulteta o upisu, izvanredni studenti potvrdu porezne uprave o visini dohotka za proteklu kalendarsku godinu te potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, presliku svjedodžbe zadnje godine završenog školovanja ili potvrdu dekana o ostvarenom prosjeku ocjena svih položenih ispita, izjavu o članovima obitelji, službene potvrde o prihodima svih članova obitelji za posljednja tri mjeseca, potvrdu porezne uprave o visini dohotka za sve članove kućanstva za proteklu kalendarsku godinu te ostalu dokumentaciju kojom se dokazuju otežavajuće okolnosti materijalnog položaja obitelji, domovnicu, izjavu podnositelja zahtjeva da ne prima pripomoć, stipendiju ili kredit po nekoj drugoj osnovi.

Više informacija, kao i potrebne tiskanice zahtjeva i izjava, mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Hum na Sutli ili skinuti s web stranice www.humnasutli.hr/obrasci. Rok za podnošenje zahtjeva s potrebnom dokumentacijom je zaključno s 5. studenim.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook