Prethodni članak
Sljedeći članak

Sastanak Zajednice MK Veterani Croatia

Moto klub Veterani Zabok organizirao je sastanak Zajednice MK Veterani Croatia. Ideja o ustrojavanju Moto kluba Veterani


Moto klub Veterani Zabok organizirao je sastanak Zajednice MK Veterani Croatia. Ideja o ustrojavanju Moto kluba Veterani Croatia nastala je sredinom 2007., a temeljila se na potrebi velikog broja bikera sudionika Domovinskog rata, koji nisu imali moto klub koji bi svojim djelovanjem sudjelovao na raznim događanjima vezanim uz Domovinski rat.

Tijekom godine članovi MK Veterani sudjeluju na gotovo svim susretima i događanjima koje organiziraju moto klubovi u Hrvatskoj, na događanjima koje organiziraju braniteljske udruge i udruge civilnog društva te organiziraju desetak vlastitih projekata među kojima i one humanitarnog karaktera koji okupljaju znatan broj bikera. Na zabočkom sastanku sudjelovali su svi predsjednici, dopredsjednici i tajnici MK Veterana iz cijele Hrvatske.

Analizirao se ovogodišnji rad Zajednice i klubova te su predstaljeni planovi za 2011. Naglasak će još više biti stavljen na humanitarni rad i promovoranje MK Veterana diljem Lijepe naše. Ovo je bila i prilika za proslavu druge godišnjice MK Veterani Zabok.

Nakon blagoslova motora u Bedekovčini, druženje je nastavljeno u Pavlovcu, sad već tradicionalno na početku i kraju sezone.

Zajednica MK Veterani Croatia broji više od 150 aktivnih članova organiziranih u osam samostalnih moto klubova i to u Zagrebu, Zaboku, Koprivnici, Šibeniku, Čakovcu, Varaždinu, Petrinji i Metkoviću. Priprema se osnivanje još nekoliko MK Veterana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook