Prethodni članak
Sljedeći članak

Rektorova nagrada kao simbol izvrsnosti: Sveučilište Sjever nagradilo najbolje studente


Na Sveučilištu Sjever u Koprivnici  nakon sjednice Senata održana je svečana dodjela Rektorove nagrade najuspješnijim studentima Sveučilišta Sjever u akademskoj godini 2022./2023.

Prema odluci Rektora, a na temelju prijedloga pročelnika Odjela Sveučilišta Sjever, ove godine je dodijeljeno 26 Rektorovih nagrada studentima s najboljim uspjehom u prošloj akademskoj godini, te  četiri nagrade za najbolji studentski rad ili projekt za akademsku godinu 2022./2023.

„Vi ste pravi primjer izvrsnosti i sretni smo što ste izabrali upravo Sveučilište Sjever za svoj obrazovni put i što svojim radom i zalaganjem doprinosite njegovom ugledu i razvoju“, istaknuo je rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković te ujedno čestitao i profesorima i mentorima nagrađenih studenata. 

Sveučilište Sjever, jedno od najbrže rastućih sveučilišta u Hrvatskoj, kontinuirano bilježi visok interes za upise. Ova činjenica svjedoči o prepoznatoj kvaliteti koju Sveučilište nudi. Studenti imaju priliku učiti od profesora s bogatim iskustvom u praksi, studirati u vrhunskim uvjetima suvremeno opremljenih laboratorija te uživati u individualnom pristupu koji im omogućuje osobni i profesionalni razvoj.

Povezanost s gospodarskim sektorom dodatno otvara vrata budućim stručnjacima na tržištu rada, čineći Sveučilište Sjever atraktivnim izborom za studente.

„Mladi ljudi na Sveučilištu Sjever ostvaruju zavidne uspjehe u svojim područjima i time grade put prema perspektivnoj karijeri, a Rektorova nagrada nije samo simbol priznanja za studentske uspjehe, već je i pokazatelj da uložen trud donosi rezultate koji su prepoznati i cijenjeni“, zaključio je rektor Milković.

Rektorovu nagradu student može primiti samo jedanput na istoj razini studija, a sastoji se od povelje i novčane nagrade. Svečanosti dodjele Rektorove nagrade prisustvovali su i prorektori, pročelnici odjela, profesori Sveučilišta Sjever te obitelji nagrađenih studenata. Svečanost dodjele nije samo proslava individualnih uspjeha, već i potvrda posvećenosti Sveučilišta Sjever pružanju vrhunskog obrazovanja i podrške svojim studentima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook