Prethodni članak
Sljedeći članak

Rudar iz Dubrave izbacio krapinskog Zagorca

U prvoj utakmci 2. kola kup natjecanja koje se igra na području Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije u utorak u


U prvoj utakmci 2. kola kup natjecanja koje se igra na području Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije u utorak u Krapini sastali su seZagorec i Rudar iz Dubrave Zabočke. Gosti su bili bolji i savladali domaćina 2:1 i tako priredili jedno od iznenađenja ovog drugog kola.


Osim Zagorca još jedan četvrtoligaš neće igrati u trećem kolu. Inkop je poražen u Zlataru 1:0 od Oštrca. Na pragu iznenađenja bila je i utakmica u Loboru. Čak je i rezultat regularnih 90 minuta iznenađujuć. Lobor i Gaj iz Mača odigrali su 1:1. Nakon izvođenja udaraca s bijele točke dalje se plasirao Gaj.

Udarci s bijele točke riješili su pitanje pobjednika u Novom Golubovcu. Schiedel i Klanjec su odigrali također 1:1, a gosti su bili bolji u izvođenju udaraca s bijele točke.

U Bedekovčinu na noge Tondachu stigla je Sloga iz Konjšćine i to sa samo 7 igrača. Pri rezultatu 2:0 nakon samo 10-ak minuta igre jedan se igrač Sloge povrijedio i utakmica je prekinuta.

Prilično uvjerljiv je bio Radoboj u susretu s Vatrogascem. Goste iz Brezove su ispratili sa 7 pogodaka u mreži.

Uvjerljiva je bila i Stubica koja je s 5:0 savladala Toplice. Zabočka Mladost pobijedila je Ivančicu 2:0.

Treće kolo igra se 1. 10.

Piše: T. Benčić

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook