Prethodni članak
Sljedeći članak

Sedam nesreća za vikend u KZŽ: Dvije osobe ozlijeđene


Na prometnicama KZŽ policija je tijekom vikenda zabilježila sedam prometnih nesreća.

Pet s materijalnom štetom do kojih je došlo u Orehovcu Radobojskom zbog nepropisne radnje vozilom, u Jezerišću zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika te u Zlataru, Novim Dvorima Klanječkim i Bedekovčini uslijed neprilagođene brzine.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Mariji Bistrici uslijed oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

U Gornjoj Stubici u prometnoj nesreći do koje ju došlo uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.   

Tijekom proteklog vikenda evidentirano je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave, dva kaznena djela prijevare, dva kaznena djela teške krađe i dva kaznena djela krađe.

Od počinjenih prekršaja tijekom vikenda za izdvojiti je jedan prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja MUP-a i policijskih službenika, jedan prekršaj naročito drskog i nepristojnog ponašanja i jedan prekršaj iz Zakona  o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook