Prethodni članak
Sljedeći članak

Šimunić objavio video izvještaj o svemu odrađenom. Video počeo na neobičan način


Oroslavski gradonačelnik Viktor Šimunić poznat je po tome da redovito informira svoje sugrađanke i sugrađane putem video izvještaja o projektima koji se provode ili pak planiraju, kao i o tekućem gradskom poslovanju.

Ovog puta video je počeo na neobičan način, uz najavu harmonikašice Stele Rade, koja se u trenutku snimanja nalazi u gradonačelnikovom uredu, a koja će, inače, nastupiti na Ljetnoj pozornici grada Oroslavja.

No, nakon neformalnog uvoda, gradonačelnik je bio vrlo ozbiljan te podnio detaljno izvješće, a uz video kojeg je podijelio na svojoj službenoj Facebook stranici, Šimunić je objavio i sljedeći tekst:

"PROJEKTI SE RADE - ZAMISLITE KAJ BI TEK USPJELI DA IMAMO POTPORU VLASTI U GRADSKOM VIJEĆU


Nakon 97 godina smo napravili sportske svlačionice i kilometar nogostupa od Krušljevog Sela prema Gornjem Oroslavju. Uredili smo dječje igralište u Parku Vranyczany, Andraševcu i napravili streetball igralište u Mokricama. Završavaju se staze u Parku Vranyczany te smo postavili spomenik Josipu Francu Mikulcu.


Gradi se reciklažno dvorište.

Uveli smo izvođača u posao sanacije klizišta u VII. ulici.

Pri kraju je javna nabava novih sprava za naš dječji vrtić.

Gotov je projekt za dječje igralište u Mokricama faza II., kao i projekt za uređenje parkirališta između nogometnog terena i teniskih svlačionica.

Ishodili smo građevinske dozvole za područni vrtić u Mokricama i za teniske svlačionice.

Pri kraju je projektiranje doma u Slatini, projekt rekonstrukcije DD Andraševec, projekt nogostupa u Krušljevom Selu (spoj pri raspelu), nogostupa u Stubičkoj Slatini (spoj Cesarec - Dugi Konec) i klizište u Maloj ulici.

Dobili smo nagradu za najljepši advent u Hrvatskoj, doveli smo najbolja Gradska kazališta iz Zagreba na naše Proljeće u Oroslavju, te sad spremamo najveću manifestaciju u Zagorju s najjačom tombolom u Hrvatskoj!

Sve to u posljednjih godinu dana!

Gradsko vijeće u 3 i pol godine nije predložilo niti jedan projekt! NITI JEDAN!

Svakog čovjeka mogu pogledati u oči i mirno spavam jer se u ovih tri i pol godine nije ukrala niti jedna kuna, a ni euro javnog novca.

Neću trošiti vrijeme na svađe i prepucavanja već ću još više raditi za dobrobit svih građana grada Oroslavja!"

POGLEDAJTE I DETALJAN VIDEO IZVJEŠTAJ:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook