Prethodni članak
Sljedeći članak

Sjednica Povjerenstva za autocestu

Na posljednjoj sjednici Savjeta za sigurnost prometa Krapinsko-zagorske županije razmotrene su posljedice skorašnje izgr


Na posljednjoj sjednici Savjeta za sigurnost prometa Krapinsko-zagorske županije razmotrene su posljedice skorašnje izgradnje autoceste Zagreb-Macelj na lokalne prometnice, na kojima se očekuje pojačan promet strojevima i teškim kamionima.

Prema riječima predsjednika Savjeta Ivana Jelenčića već u dva navrata odgođeno je potpisivanje sporazuma o korištenju lokalnih prometnica s koncesionarem koji ne želi prihvatiti sve zahtjeve koje postavlja stanovništvo. Od uređenja nogostupa i vraćanja prometnica u prvobitno stanje po završetku izgradnje autoceste, stanovništvo od koncesionara traži uređenje dječjih igrališta, vodovodnih sustava i neke druge stvari koje i nisu u potpunosti opravdane.


Zahtjevi stanovništva još jednom će se razmotriti na današnjoj sjednici Povjerenstva za izgradnju autoceste dodao je Jelenčić te naglasio kako se nada da će se uskoro i potpisati sporazum o korištenju prometnica koji će zadovoljiti obje strane, koncesionara i lokalno stanovništvo.

Izvor: Radio Kaj

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook