Prethodni članak
Sljedeći članak

Nestalog Zagrepčanina Matiju građani pronašli u Zagorju


Foto: Nestali.hr

Matiju Perušinovića, 42-godišnjeg Zagrepčanina koji je nestao 14. kolovoza s područja Zagreba, pronašli su jučer građani jednog zagorskog grada, doznaje Zagorje.com.

Naime, kako smo objavili u srijedu, iako je nestao u Zagrebu, za Matiju se sumnjalo kako se nalazi upravo negdje na području Krapinsko - zagorske županije, stoga smo putem našeg portala objavili njegovu fotografiju i pozvali građane da, ukoliko ga primijete, jave policiji.

I kako doznajemo, upravo se to jučer i dogodilo.

Dok ga je HGSS s ostalim žurnim službama tražio na jednoj lokaciji, građani su ga pronašli na sasvim drugoj, točnije u jednom zagorskom gradu.

O tome su, dakako, odmah obavijestili policiju.

Iako se detalji ne otkrivaju zbog osjetljivosti ovog slučaja, iz PU krapinsko - zagorske potvrdili su nam da je Matija pronađen.

Iz HGSS – a kažu kako su oni započeli potragu nakon što je mobitel nestalog Matije bio lociran u Krapinsko – zagorskoj županiji, u pregradskom području, gdje on i inače običava planinariti.

-To smo područje pretraživali, no nije nađeno ništa. Nakon što je jučer navečer pronađen, izjavio je da je bio u susjednoj zemlji, u Sloveniji. No, obzirom da mu mobitel nije radio, iz kojih razloga, ne znamo, nismo ga mogli locirati. Iz Slovenije se vratio u Klanjec i nakon što je upalio mobitel, locirali smo ga preko aplikacije, odmah smo ga nazvali te obavijestili policiju, a isto to su učinili i građani koji su ga tada zamijetili u birtiji u kojoj se nalazio – rekli su nam iz HGSS – a.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook