Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubaki kreću u pohod na treći Zeleni cvijet

U organizaciji Turističke zajednice Stubičkih Toplica i pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice protekle je nedjelj


U organizaciji Turističke zajednice Stubičkih Toplica i pod pokroviteljstvom Općine Stubičke Toplice protekle je nedjelje u Hotelu Matija Gubec u Stubakima, najljepšem malom mjestu u kontinentalnoj Hrvatskoj, održana završna svečanost akcije «Cvijet u cvijeću» koja se održava u sklopu akcije Hrvatske turističke zajednice «Volim Hrvatsku».

Cijela svečanost u sklopu koje su se dijelila prigodna priznanja i nagrade vlasnicima najuređenijih životnih i radnih prostora, bila je u znaku još jednog Zelenog cvijeta sa zlatnim znakom koji je ove godine pripao Stubakima, između ostalog, zahvaljujući trudu svih stanovnika. - Bez truda svih stanovnika Stubičkih Toplica ne bi bilo ni Zelenog cvijeta. S uređenjem mjesta nastavit ćemo i dalje i najavljujem pohod na osvajanje ovog vrijednog priznanja po treći puta, iduće godine - rekao je načelnik Općine, Vladimir Bosnar. Predsjednica Turističke zajednice Stubičke Toplice, Ksenija Tomić, pozvala je sve pojedince, ustanove i udruge, da i iduće godine s istom ljubavlju i pažnjom prionu uređenju svojeg životnog i radnog prostora i time pokažu ljubav prema mjestu te doprinesu ljepšem izgledu Stubaka.

Nagrađenima su čestitale županica Sonja Borovčak, te predsjednica županije TZ Sanja Škrinjar. U prigodnom programu nastupili su učenici Područne škole, bedekovčanske Žune, plesni par Športskog plesnog kluba H-8 iz Bjelovara i Stubičke mažoretkinje.


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook